2A BRC LPG OTOGAZ Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası >MARKALARA GÖRE LPG UYGULAMASI >TOYOTA
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

moralim bozuk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
peker Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
  Alıntı peker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: moralim bozuk
    Gönderim Zamanı: 25.Mart.2010 Saat 11:11
iyi günler..toyota marka otomobilim var.lpg taktırdım brc marka..fakat lpg takıldıktan sonra arabam kilometrede 330 binden asağıya düşmedi..benzinde ise 270 bin yakıyo kilometrede..sebebini öğrenmek için taktırdığım firmanıza gittim.bana gayet normaldir dediler ama ben hiç memlun değildim...biraz üsteleyince brc yi söküp bravo taktılar arabama ve şuan 200 bin yakıyo bence hala birazda olsa fazla yakıyo..demek istediğim önce bana 330 bin yakmasını normal demişlerdi fakat şuan 200 bin yakması nasıl bi normallik bilemiyorum..olmaz imkansız demişlerdi o kadar az yakmasını ama şuan öyle..brc ile brc nin yerli malı olan bravo arasındaki fiyat farkını ise bana iade etmediler henüz,ve eksik ödeme yapılacağını söylediler..bir sürüde tartıştık arabamın fazla yakması benim suçummuş gibi..ve ben ne zaman firmanıza gitsem bana kötü muamele yapıyorlar..ankaradaki yetkili ana firmanızı aradığımda ise benimle ilgili bi işiniz yok brc yi taktırdığınız firmamızla görüşün dediler .suç bendemi yoksa brc demi siz söyleyin..teşekkürler
Yukarı Dön
BOSTANCITEKNİK Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 16
  Alıntı BOSTANCITEKNİK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22.Haziran.2010 Saat 19:17
Kötü bir tecrübe yaşamışsınız.BRC orijinal,brava yerli üründür. Ancak BRC nin de 330 tl yakması normal degildir. Mutlaka bir ayarsızlık vardır.
saygılarımla

GT
Yukarı Dön
locton Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı locton Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05.Temmuz.2010 Saat 15:07
Sayın Bostancı Teknik,
Bende 2005 model Avensis sahibiyim ve lpg taktırmayı düşünüyorum.Yaptığım araştırmalarda rakipleriniz arasında tam size kanaat getirmiştim ki bu yazıyı gördüm.Ancak gördüğüm kadarıyla müşteri memnuniyeti ilkeniz ya yok,ya da gelişmemiş.Benim aracım benzinde yukarda bahsedilen 0,330 TL/km de yakıyor.Müşteriniz gitmiş ,ürününüzü seçmiş,parasını ödemiş ve memnun kalmamış. Ayrıca benzinde daha ekonomik gittiğini ifade etmiş.
Verdiğiniz yanıtı görünce gerçekten şok oldum ve markanızı kesinlikle tercih etmeyeceğimi belirtmek istedim.
takılan kit verimli çalışmayacak (büyük problem)
sağlıklı çalışmayan kit sökülecek ve daha ucuz başka bir kit takılacak,para iadesi olmayacak(daha büyük problem).
Nerde var böyle bolluk.Şanslısınız ,Beyefendi hakkını arayamamış.Birde adam bayiğileriniz tarafından azarlanmış.Ben olsam böyle basit yanınızda bırakmazdım.Verdiğiniz cevap daha fecii.Kusura bakmayın ,ne gerekiyorsa yapacağız diyeceğinize ,kötü tecrübe yaşamışsınız diyorsunuz.Bu koşullar altında ben markanızı tercih etmeyeceğim.Sizin için sorun olmayabilir.Ancak araştırıp bu işe kalkanlar bu forumu okursa onlarda aynı kanaate varacaklardır.

Saygılar

Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı BOSTANCITEKNİK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09.Temmuz.2010 Saat 10:11
Sn Ümit bey,
Son yıllarda böyle agır bir cevap almadım.Açıklama geregi duydum.Yazıda adı geçen olayla  benim servisimin hiçbir alakası yoktur.Ben Bostancıda hizmet veren  BRC nin 200 küsür bayisinden biriyim.Böyle bir olayın zerresi bende yaşanmaz.Müessemi ve beni tanısanız ne kadar haksızlık yaptıgınızı anlar,benim duydugum üzüntüyü duyarsınız.Yıllarca üst düzey yöneticilik yaptım.halen çesitli müesselerde egitim veriyorum. bayilere yapmayın dedigim bir uygulamayı ben yapar mıyım.2 A MÜHENDİSLİK kendisi bir forum sitesi yapmış.bende kendi sitemin içinde aynı uygulamayı yaptım.belki amatörce cevap vermiş olabilirim.Kimbilir hangi bayi arkadaş bu müşteriyi madur etti.
sonuçta sizi işyerime davet ediyor ve tanışmayı arzuluyorum.
saygılarımla
Mak.Y.müh
Gürkan TOPUZLAR
Yukarı Dön
locton Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı locton Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09.Temmuz.2010 Saat 17:21

İşlerimi bitirirsem yarın gelmeyi düşünüyorum.Ancak hata 2A mühendislikde değilse bile BRC markasındadır ve durumu çözmesi gerekmektedir.Bundan önce methinizi duyup sizin bilginiz yok iken bile size müşteri yolladım.Ancak garantör firmanın olası bir hatada etliye sütlüye karışmaması ,müdahale etmemesi tüketici olarak düşündürmekte ve marka güvenirliğini sarsmaktadır diye düşünüyorum.Feryadım size değil BRC distribütörünedir..Kusura bakmayın.

Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı BOSTANCITEKNİK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15.Temmuz.2010 Saat 14:22
Sn locton,
Özellikle bekliyorum.
saygılarımla
GT
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz