2A BRC LPG OTOGAZ Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası >MARKALARA GÖRE LPG UYGULAMASI >RENAULT
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

slm

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
isa Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1
  Alıntı isa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: slm
    Gönderim Zamanı: 15.Şubat.2010 Saat 01:46
slm gürkan bey ben sizde 6 ay  önce renault megan aracıma lpg taktırdım 2 ay sonra sorunlarım başladı ve her geldigimdede yok şurdan yok burdan diye oradaki ustalar beni hep es geciyorlar ve ben oraya  bakırköyden geliyorum hep tam 60 km sizin servisinize güvendigim icin geldim  benim sorunum aracacım yüksek devirde benzine geciyor ustaların dedikleri her şeyi degiştirdim ama yine olmadı bobin bujiler hepsi degişti ama yine aynı problemi yaşıyorum sizinle hic görüşme fırsatı olmadı niyetim sizin ustalarınızı kötülemek dehil sadece sorunumun cözülmesi idi ve mecburen başka brc servisine gitmek sorunda kaldım ve en yakın ikitelideki brc servisinin oldugun ögrendim arızamında hatalı montaj oldugunu ögrendim  ve bakan ustanın söyledigi devir kablosunu yanlış baglandıgını söylediler ve benim etigim masraf tam 700 tl bobindi buji idi degiştirdigim parcalar ve birde benden brc servisi 100 tl para aldı aracım garantili oldugu halde bana söyledigi bu garantiye girmez dedi ikitelli özmarmaradaki usta ve ücretimi alırım dedi  ve aldı dedigim gibi gürkan bey benim niyetim  size şikayet degil sadece bildirmek saygılar.
Yukarı Dön
BOSTANCITEKNİK Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 16
  Alıntı BOSTANCITEKNİK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22.Haziran.2010 Saat 19:14
Degerli Arkadaşım,
İkitellide size o yanıtı veren de benim eski elemanım olup beni dolandıran bir şahıstır.Ayrıca servisimdeki tüm elemanlarda ayrıldı. Yepyeni bir kadroyla başladık. Eleman çalıştırdıysanız benim sıkıntılarımı anlarsınız.Her zaman kapım açıktır.Sizi üzdüysekte çok özür dilerim.Karşıda Gürsel ustamız var. Problem oldugunda adımı verip ona gidin.
saygılarımla

GT
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz