2A BRC LPG OTOGAZ Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası >YARDIM >GAZDAN BENZİNE -BENZİNDEN GAZA GEÇME
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

BENZİNDEN GAZA GEÇİŞLER

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
asaf1221 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1
  Alıntı asaf1221 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: BENZİNDEN GAZA GEÇİŞLER
    Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2010 Saat 20:23
slm arkadaşlar aracım hyundai  accent era 1,4 select otomatik2009 model brc sıralı otogaz.bilhassa  bu soğuk  dondurucu  havalarda aracımı sabah  çalıştırırken  bir müddet sonra  gaza  geçiyor ve  stop ediyor tekrar çalıştırıyorum. yine  gaza geçerken  stop ediyor  bu  bazen 3  defa tekrarlanabiliyor.neden olabilir.
Yukarı Dön
peker Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
  Alıntı peker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25.Mart.2010 Saat 11:33
mrb asaf1221 sorunuza yanıt aldınızmı
Yukarı Dön
BOSTANCITEKNİK Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 16
  Alıntı BOSTANCITEKNİK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22.Haziran.2010 Saat 18:06

Muhtemelen aracınızın benzin sisteminde problem olabilir.araç benzinde sorunsuz ilk marşta çalışmalıdır.Hyundai servisinize müracaat etmenizi tavsiye ederiz.

Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı BOSTANCITEKNİK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22.Haziran.2010 Saat 18:13
Sn Asaf bey
En yakın servisimize müracaat edin .ECU degerlerini bir kontrol ettirin.

Yukarı Dön
hellas79 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3
  Alıntı hellas79 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17.Temmuz.2010 Saat 12:45
İyi günler, 98 model daewoo nubira 2.0 cdx aracm var. nezaman lpg alsam aracım 2-3 km sonra stop ediyor ve tekrar çalıştırdığımda gaza hafifçe yüklenince stop ediyor. 2-3 gün sonra bu sorun düzeliyor. tabi ben buzamanda benzile kullanıyorum. birdaha gaz alana kadarda stop etme veya performanstan düşme olmuyor. bunun sebebi ne olabilir acaba. arabada sıralı sistem var. 
Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı BOSTANCITEKNİK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11.Ağustos.2010 Saat 15:09
Sn Hellas 79,
Aracınızı servisimize getirin,inceleyip yardımcı olalım.
Bostancı brc
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz