![]() |
tank tam dolmuyor |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
scenicll
Yeni Üye
Alıntı Cevapla
Konu: tank tam dolmuyorGönderim Zamanı: 09.Temmuz.2010 Saat 18:33 |
|
efendim bir ay önce 2A brc yetkili servisinde (şimdilik servisi söylemek istemiyorum;kötülemiş olmak istemiyorum...) scenicll aracıma 47 lt.lik simit tüplü brc takıldı. ancak 7 kez fullenmesine rağman hep 28 lt. aldı. bugün şamandırayı değişttirdiler ama sonuç aynı... usta ilk kez böyle birşey oluyor hafta içi merkeze soralım dediler.. acaba siz bir bilgi verebilir misiniz? Çok teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
BOSTANCITEKNİK
Yönetici
Kayıt Tarihi: 22.Ocak.2010 Konum: ŞİRKET SAHİBİ Gönderilenler: 16 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15.Temmuz.2010 Saat 14:17 |
|
Muhtemelen ,tankınız 220 iken 200 lük multivalf takılmış olabilir.Boş depo ile en yakın bayimize gidin bu sorunu çözeceklerdir.
|
|
![]() |
|
hellas79
Yeni Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17.Temmuz.2010 Saat 12:42 |
|
İyi günler, 98 model daewoo nubira 2.0 cdx aracm var. nezaman lpg alsam aracım 2-3 km sonra stop ediyor ve tekrar çalıştırdığımda gaza hafifçe yüklenince stop ediyor. 2-3 gün sonra bu sorun düzeliyor. tabi ben buzamanda benzile kullanıyorum. birdaha gaz alana kadarda stop etme veya performanstan düşme olmuyor. bunun sebebi ne olabilir acaba. arabada sıralı sistem var.
|
|
![]() |
|
BOSTANCITEKNİK
Yönetici
Kayıt Tarihi: 22.Ocak.2010 Konum: ŞİRKET SAHİBİ Gönderilenler: 16 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2010 Saat 09:48 |
|
Aracınızda hangi marka kit takılı ?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |